Sinds 23 november 1923

Bestuur:
Aanwezig tot 15.00 uur

Log in

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verplaatst! Tha Leiers Wereldreis

22 oktober 2015| 19:00

| €3

Evenement Navigatie

Dit evenement is verplaatst naar een nog onbekende datum!

Ga mee op de wilde woeste wereldreis van uw 90e bestuur der Leidse Biologen Club ‘Thaleia’! Het bestuursdispuut Tha Leiers heeft haar meest originele en geweldig creatieve ideeën weer samengevoegd tot de meest epische activiteit van het jaar! Ontdek samen met ons de wonderen van de wereld op donderdag 22 oktober aanstaande. Altijd al willen weten hoe het is om in Scandinavië uit te gaan? Nog nooit naar Oktoberfest geweest? Wil je weten wat een Japanner elke avond doet? Hoeveel wodka kan een Rus eigenlijk drinken? Draagt elke Peruaan een poncho? Kom langs en je zal het beleven met Tha Leiers.

Welke landen wij daadwerkelijk gaan bezoeken blijft nog een verrassing! Maar als jij verkleed komt net als de mensen van het land wat we bezoeken, kun jij een prachtig presentje winnen! Onesies vallen altijd wel in de smaak.

Deze wereldreis van je leven zal plaatsvinden in de kelder van de Wassenaarseweg vanaf 19.00 uur op donderdag 22 oktober en zal je maar 3 euro kosten! Let op: inclusief hapjes, zonder avond maaltijd.

Koop je kaartje bij een van de oud-bestuursleden of reserveer door te mailen

Wij zijn er nog lang niet klaar voor, jij wel?

Gegevens

Datum:
22 oktober 2015
Tijd:
19:00
Kosten:
€3
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Kelder Wassenaarseweg
Wassenaarseweg + Google Maps

Copyright © Leidse Biologen Club 2018