LOBS masterdag 2016

Op vrijdag 15 januari 2016 is het weer zo ver, dan vindt weer de Landelijke masterdag Bio-wetenschappen plaats, georganiseerd door het LOBS (Landelijk Overleg Biologie Studenten) in samenwerking met het NIBI (Nederlands Instituut voor Biologie).

Deze masterdag is dé gelegenheid om als bachelor student biologie of biomedische wetenschappen een goede indruk te krijgen van de masteropleidingen die in Nederland zijn te volgen. Tijdens de masterdag kun je deze biologie gerelateerde masteropleidingen uit heel Nederland vinden binnen het Marinus Ruppergebouw in Utrecht tussen 15:00 en 18:00.

Niet alleen 3e jaars bachelor studenten zijn uitgenodigd om kennis te maken met alle opleidingen die te volgen zijn binnen ons vakgebied, maar dit is ook een geweldige kans ook voor masterstudenten die nog twijfelen over hun opleiding. Wij raden het ook zeker aan voor 2e jaars studenten om langs te komen zodat je jezelf op tijd kan oriënteren!

Het aanbod aan opleidingen is groot en daarmee ook de mogelijkheden die je als biologiestudent hebt binnen Nederland. De LOBS-masterdag biedt jullie een uitgebreide informatiemarkt aan om een goed overzicht te krijgen van de mogelijkheden binnen en buiten jouw eigen universiteit.

Niet alleen kan je jezelf oriënteren op de informatiemarkt, ook zijn er meerdere lezingen van o.a. het NIBI bij te wonen. Ben je liever actief bezig? Volg dan één van de workshops waarbij je geholpen wordt om de goede master te kiezen.

De masterdag, lezingen en workshops zijn allemaal gratis te bezoeken. Met meer dan 50 aanwezige masteropleidingen en 500 studenten was de vorige masterdag een groot succes wat dit jaar zeker herhaald zal worden!

Deelname aan de landelijke masterdag is gratis. Meld je aan via de website! Iedereen die zich van tevoren aanmeldt krijgt ook een goodiebag op de masterdag!

Laat een reactie achter