Donateurs

Om dichtbij de vereniging betrokken te blijven, bieden wij geïnteresseerden de mogelijkheid om donateur van de Leidse Biologen Club te worden.

Donateurs leveren eenmalig een zelf te bepalen bijdrage OF tekenen een doorlopende machtiging voor een jaarlijkse bijdrage van minimaal €10,-.

Met uw bijdrage helpt u ons activiteiten te blijven organiseren voor zowel onze huidige leden als onze oud-leden, zoals de jaarlijkse beroepenavond en de dies natalis van de vereniging. Als dank kunnen wij u het volgende bieden: een constitutiekaart bij de installatie van een nieuw bestuur, het periodieke verenigingsblad het ‘Kameleon’, een overzicht van de data van activiteiten van de Leidse Biologen Club en een almanak.

Hier is het donateursformulier te downloaden. Voor een doorlopende machtiging is een machtigingskaart gewenst. Deze is onderaan de pagina te vinden. De documenten kunt u per mail retourneren naar bestuur@leidsebiologenclub.nl.

Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen als nieuw reünist of donateur van de vereniging. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw bijdrage!