Ordecommissie

Geacht lid,

Zoals bekend, is de deze mooie vereniging sinds jaar en dag een verrijking voor het Leidse studentenleven. Mede door de grote belangstelling, ook van studenten die geen biologie studeren, presenteert de LBC zich tweemaal per jaar aan haar zusterverenigingen, eigen leden en andere genodigden. Deze gelegenheden vinden plaats in november en januari onder de noemers “Felicitatieborrel” en “Constitutieborrel”. Tijdens deze borrels is er de mogelijkheid om het bestuur/de vereniging te feliciteren en als je geluk hebt een glaasje met ze te drinken.

Ieder jaar resulteert dit weer in hordes studenten die een glimp proberen op te vangen van hun idolen. De obsessie voor de LBC gaat zelfs zo ver dat zusterverenigingen alles op alles zetten om een bijzonder aandenken mee naar huis te nemen. We hebben het dan over het gastenboek, de pedél, een penning of zelfs een heel bestuurslid. Om er voor te zorgen dat alles toch enigszins normaal verloopt, de bezittingen van de LBC worden beschermd, en alles en iedereen weer veilig thuis komt, staat de Ordecommissie dan paraat.
Ben je benieuwd wat wij zo allemaal doen? Kom ons aanschouwen tijdens een borrel, spreek één van ons aan, of stuur gewoon een mailtje naar ordecommissie@leidsebiologenclub.nl.

Het senaat bestaat uit de volgende leden:

Sven Ungerer,
Thom Dekker,
Gijs van Nes,
Pieter Vroon,
Dave Lanfermeijer,
Gertjan de Jonge