TapCommissie

Logo TapcoDe leden van ‘μπύρα ῥεῖ’ (of Tapco) zijn die awesome helden die je elke maand tijdens de LBC-tapbeurt in de SC van goudgeel vocht voorzien. Hier werken ze zich elke keer helemaal in het zweet om ervoor te zorgen dat de tap blijft draaien. Want zoals Heraclitus in de Griekse oudheid al verkondigde: “Alles stroomt, en bier is daar een heel goed voorbeeld van!”
Daarnaast organiseert ‘μπύρα ῥεῖ’ ieder jaar één of meerdere activiteiten waarin pretcilinders, vaasjes en gerstenat een grote rol spelen. Zo is er in 2014 een heuse pauperbierproeverij met professionele fijnproever dhr. B. Schepers georganiseerd, en was er een rondleiding bij de Leidsch Bier Brouwerij door dhr. A. Fukkink. Naast onze werkzaamheden in de Science Club zijn wij ook te boeken voor allerhande activiteiten waarbij we het principe hanteren: “Eentje voor jou, en eentje voor mij”. De volgende keer als je een barman zit zwoegen met het zoveelste fust naar de tap, of met 48 glazen naar de spoelbak, aarzel dan niet en bied deze koning een lekkere, koude cerveza aan!

De Tapco is te bereiken via tapco@leidsebiologenclub.nl

Praeses: Rogier von Asmuth
Ab-actis: Pieter Vroon
Quaestor: Niels van der Windt
Taphelden: Janna Horjus, Cynthia Meijs, Linda Cappetti, Lars Loopers, Dave Lanfermeijer, Margriet Hokken, Lars van der Burg, Marieke Severijns, Wies Vallentgoed, Jaap Tromp, Robert Barclay, Hester van Willigenburg, Jackolien Nieuwhuis, Milan van Can, Gertjan de Jonge, Anne Wolma