Disputen

Naast de commissies zijn leden ook actief in verschillende disputen binnen de Leidse Biologen Club. Verschillende disputen organiseren naast de activiteiten voor eigen leden, ook activiteiten voor de gehele LBC.

Op dit moment heeft de LBC de volgende disputen:

  • Een Kleintje Pils: het (mannen)dispuut van de LBC dat wel van een biertje houdt.
  • De Biologees: het muziekdispuut van de LBC.
  • Vicia: het biodiversiteitsdispuut van de LBC
  • ACE: het spelletjesdispuut van de LBC
  • De Berggeitjes: het outdoordispuut van de LBC

Heb jij zin om een nieuw dispuut op te richten? Mail ons dan je plannen via bestuur@leidsebiologenclub.nl.

Een Kleintje Pils (EKP):

Een Kleintje Pils is een (mannen)dispuut met als doelstelling de verbroedering van de heren van de LBC.

Deze helden organiseren elk jaar het beruchte Beerpong toernooi voor alle leden van de Leidse Biologen Club. Naast deze activiteit organiseren zij ook een aantal activiteiten voor de leden van het dispuut zelf en borrelen zij maandelijks met zijn allen.

Wil jij lid worden van dit dispuut? Stuur dan een mailtje naar eenkleintjepils@gmail.com

De Biologees

De biologees is de huisband van de LBC. Leden van het dispuut komen geregeld samen om te repeteren. Daarnaast treden ze ook meerdere malen per jaar op, zoals tijdens het lentefeest of de open mic night.

Vicia

Vicia is het biodiversiteitsdispuut van de Leidse Biologen Club. Samen organiseert het dispuut meerdere excursies en andere activiteiten voor zijn leden. Daarnaast houdt het dispuut zich bezig met het monitoren van de biodiversiteit van het Bioscience Park.

Wil jij lid worden van dit dispuut? Stuur dan een mailtje naar vicia@leidsebiologenclub.nl

ACE

ACE is het spelletjesdispuut van de Leidse Biologen Club! Dit dispuut is altijd in voor een spelletje en er is voor iedereen wat wils. Of het nou gaat om een potje Among Us, WhatsApp weerwolven, Mario Kart/Krat of JackBox, niets is te gek!

Houd jij ook van spelletjes spelen en wil je graag bij dit dispuut? Stuur dan een mailtje naar ace@leidsebiologenclub.nl

De Berggeitjes

Het nieuwste dispuut van de LBC draait om actieve outdoor activiteiten! De Berggeitjes komen elke twee weken samen om te boulderen, borrelen en blaten. Verder staan er wandeltochten, bouldervakanties en nog veel meer actiefs op het programma. Wil jij lid worden van de Berggeitjes? Stuur dan een mailtje naar berggeitjes@leidsebiologenclub.nl