Almanak

De tijd vliegt voorbij en voor je het weet ben je een jaar verder. Gelukkig bestaat er dan de almanak om je te herinneren aan alle mooie momenten en activiteiten van zo’n jaar! Elk jaar wordt er een thema aan het jaarboek gekoppeld, om zo een unieke draai te geven aan de lay-out en de ingezonden stukjes van andere verenigingen en leden. Daarnaast wordt er ook altijd een enquête verspreid door de Almanakcommissie onder de leden, als een soort census voor allerlei prangende (en thematisch toepasselijke) vragen. Check voor updates over de almanak vooral @AlmanakLBC op Insta!

Almanakcommissie 23-24: Ilse, Hugo, Maaike, Max, Laia


Het Kameleon

Het Kameleon is al sinds 1936 hét biologietijdschrift van Leiden: eerst als facultaire nieuwsbrief, later als verenigingsorgaan en tegenwoordig als kwartaalblad van de LBC! Iedere editie van Het Kameleon bevat een bonte mix aan interviews met studenten en wetenschappers, informatieve artikelen, opiniestukken, recensies, fotocollages en verenigingsupdates. Op ons hok kan je altijd gratis een kopie meenemen en ook door oudere edities bladeren. Lijkt het jou leuk om als gastschrijver een stukje aan te leveren? Stuur dan vooral een berichtje naar kameleon@leidsebiologenclub.nl!

Het Kameleon 23-24: Erin, Silvana, Leander, Jop (bestuur), Fleur, Floris, Marc


FotosyntheCie

Leden van FotosyntheCie kan je vaak zien rondlopen met een fotocamera om hun nek. Zij zijn namelijk belast met het plezier om foto’s te maken op activiteiten! Wil je dus een mooie groepsfoto met al je vrienden, dan moet je bij de leden van deze commissie zijn. Nadien filtert FotosyntheCie de foto’s en poetsen ze deze een beetje op, zodat de leden ze via het online LBC fotoalbum (link in iedere weekmail) kunnen downloaden en delen. Lijkt het je leuk om meer te leren over fotografie én korting te ontvangen op activiteiten wanneer je je beschikbaar stelt? Stuur dan vooral een berichtje naar intern@leidsebiologenclub.nl!