Disputen

De meeste activiteiten worden georganiseerd door commissies, maar de LBC heeft ook enkele disputen. Dit zijn hechte groepjes van leden met gedeelde hobby’s en interesses. Zij organiseren op eigen initiatief vaak informele en kleinschalige bezigheden, zoals gezamenlijk sporten of spelletjesavonden. De perfecte manier om soortgelijke mensen te leren kennen!


ACE

ACE is het spelletjesdispuut van de Leidse Biologen Club! Dit dispuut is altijd in voor een spelletje en er is voor iedereen wat wils. Of het nou gaat om een potje Among Us, WhatsApp Weerwolven, Mario Kart/Krat of JackBox, niets is te gek! Houd jij ook van spelletjes spelen en wil je graag bij dit dispuut? Stuur dan een mailtje naar ace@leidsebiologenclub.nl!


De Berggeitjes

Het nieuwste dispuut van de LBC (est. 2022) draait om actieve outdoor activiteiten! De Berggeitjes komen elke twee weken samen om te boulderen, borrelen en blaten. Verder staan er wandeltochten, bouldervakanties en nog veel meer actiefs op het programma. Wil jij lid worden van De Berggeitjes en heb je misschien zelfs ideeën voor meer activiteiten? Stuur dan een mailtje naar berggeitjes@leidsebiologenclub.nl en dan zien we je bij de volgende ontlamming!


De Biologees

Beste Biologen, wij zijn de Biologees, de huisband van de LBC. Je kunt ons vaak vinden bij het lentefeest of bij andere feesten en partijen die worden georganiseerd door onze vereniging en waarbij wij worden uitgenodigd om op te komen treden. Ons repertoire bestaat vooral uit rock & popmuziek. We bestaan momenteel uit 5 leden en we zijn samen een gezellige vriendengroep. We houden van samen muziek maken, samen eten voor de repetities en we drinken geregeld samen een biertje. We repeteren om de maandag en maken er dan een gezellige en ietwat chaotische boel van. Het leukste vinden we het als we voor een optreden nummers voorbereiden. Zoek jij nog een bandje en wil je een keertje mee repeteren? Stuur dan een mailtje naar biologees@leidsebiologenclub.nl.


Een Kleintje Pils

Het oudste dispuut van de Leidse Biologen Club dat ook voornamelijk bestaat uit ouderejaars. EKP is een borreldispuut dat eens per maand bijeenkomt om één (nouja, één…) kleintje pils te drinken, of het nou met een pak kaarten in de pub of op een bootje in de Leidse grachten is. Gezelligheid kent geen tijd! Kijken of het wat voor jou is? Stuur een mailtje naar ekp@leidsebiologenclub.nl.