Alumni

Eens een bioloog, altijd een bioloog! Wil je weer in contact komen met studiegenoten van decennia geleden? Of ben je net afgestudeerd en wil je nog wel betrokken blijven bij de LBC, maar iets minder intensief? Word dan reünistlid van de Leidse Biologen Club! Voor slechts €15,- per jaar:

  • Ben je altijd op de hoogte van aankomende activiteiten voor reünisten en alumni, die we minimaal twee keer per jaar organiseren. Denk aan een reünie of een borrel met archiefstukken!
  • Ben je welkom bij alle symposia, veilingen, onze Dies-receptie (‘FelicitatieBorrel’) en het lentefeest.
  • Ontvang je minimaal zes keer per jaar de reünistennieuwsbrief ‘De eeuwige bioloog’, met daarin updates over het wel en wee van de LBC. Nu inclusief een digitale kopie van verenigingsblad ‘Het Kameleon’ én mogelijkheden om voor de vereniging te spreken of te schrijven!
  • Help je ons om de Leidse Biologen Club nog vele jaren voort te zetten.

Via de onderstaande knop kun je je opgeven als reünistlid van de LBC. Ontvang je het aanmeldformulier liever op papier? Stuur dan een e-mail naar abactis@leidsebiologenclub.nl of bel naar 071-5274977.


Aankomende reünistenactiviteiten

Deze planning loopt tot en met het einde van het collegejaar 2023-2024. Aan de onderstaande planning kunnen geen rechten ontleend worden. Raadpleeg voor de meest actuele informatie altijd de reünistennieuwsbrief.

Lustrum eindfeest

  • Wie: reguliere leden & reünistleden
  • Wanneer: woensdag 19 juni

Meer informatie volgt.