Boekverkoop 2019-2020

Boek bestellen? Dit kan alleen als je lid bent!

Als LBC-lid krijg je korting wanneer je je studieboeken bij boekhandel Douwes besteld. De korting krijg je tijdens het bestelproces. Hiervoor moet je een account aanmaken en je studentgegevens invullen. Als LBC-lid, en dus student, krijg je je boekenkorting. Vervolgens wordt bij het uitdeelmoment van het boeken gecontroleerd of je daadwerkelijk LBC-lid bent.

Let op: bestel je boeken voor maandag 19 augustus 2019, dan ontvang je de studieboeken in de eerste week van het nieuwe studiejaar.

Boek bestellen? Selecteer hierboven het gewenste studiejaar en maak je keuze. Voor de eerstejaars is er een algemeen groot uitgiftemoment in de eerste week van het nieuwe academische jaar.
Gedurende het jaar bestellen is natuurlijk ook mogelijk, boeken worden dan geleverd op de verenigingskamer van de Leidse Biologen Club: kamer 1.5.01 op de Sylviusweg 72. De assessor onderwijs neemt contact met je op zodra je je studieboeken kunt ophalen. Voor meer informatie of verdere vragen kun je contact opnemen via onderwijs@leidsebiologenclub.nl.

Studieboeken bestellen kan makkelijk en snel bij de Leidse Biologen Club.
Door onze samenwerking met boekhandel Douwes krijg je als LBC-lid korting op je studieboeken. Hiervoor moet je een studentenaccount aanmaken bij boekhandel Douwes.

Let op! Wanneer je via deze links boeken besteld maar nog geen lid bent van de Leidse Biologen Club, word je bij het afnamemoment verplicht lid te worden in verband met de genoten korting op de studieboeken.

Andere dingen nodig voor je studie? Kijk dan vooral op https://www.surfspot.nl/. Op deze website kun je veel kortingen krijgen op bijvoorbeeld laptops, software en andere benodigdheden.

.