Boeken

Let op: bestel je boeken vóór 15 augustus, dan krijg je ze in de eerste week van het nieuwe studiejaar

Door onze samenwerking krijg je als LBC-lid korting als je je studieboeken besteld bij Boekhandel Douwes. De korting krijg je tijdens het bestelproces. Vervolgens wordt bij het uitdeelmoment van de boeken gecontroleerd of je LBC-lid bent. 

Ben je aankomend eerstejaars? En wil je lid worden bij de Leidse Biologen Club? Schrijf je dan in via dit formulier.

Boek bestellen? Selecteer hieronder het gewenste studiejaar en maak je keuze. Je zal doorverwezen worden naar de website van Boekhandel Douwes. Na het registeren is het mogelijk om de gewenste boeken te kiezen. De korting wordt wel bij het einde van het bestelformulier toegevoegd. Voor de eerste- en tweedejaars is er een algemeen groot uitgiftemoment in de eerste week van het nieuwe academische jaar, maar de boeken zijn ook later op te halen in de verenigingskamer. 

Gedurende het jaar bestellen is natuurlijk ook mogelijk, boeken worden dan geleverd op de verenigingskamer van de Leidse Biologen Club: kamer 1.5.01 op de Sylviusweg 72.  

Let op! De korting gaat pas in bij het bestellen van twee of meer boeken.

Let op! Wanneer je via deze links boeken besteld maar nog geen lid bent van de Leidse Biologen Club, word je bij het afnamemoment verplicht lid te worden in verband met de genoten korting op de studieboeken. 

Andere dingen nodig voor je studie? Kijk dan vooral op https://www.surfspot.nl/. Op deze website kun je veel kortingen krijgen op bijvoorbeeld laptops en andere benodigdheden, sommige dingen zijn zelfs gratis! 

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met de Assessor Onderwijs via onderwijs@leidsebiologenclub.nl