Boeken

Let op: bestel je boeken vóór 15 augustus, dan krijg je ze in de eerste week van het nieuwe studiejaar

Door onze samenwerking krijg je als LBC-lid korting als je je studieboeken besteld bij INDEX Books. De korting krijg je tijdens het bestelproces. Vervolgens wordt bij het uitdeelmoment van de boeken gecontroleerd of je LBC-lid bent.

Ben jij een aankomend eerstejaars biologiestudent en wil je lid worden bij de Leidse Biologen Club? Schrijf je dan in via dit formulier.

Boek bestellen? Selecteer hieronder het gewenste studiejaar en maak je keuze. Je zal doorverwezen worden naar de website van INDEX Books.Ben je eerstejaars bioinformaticastudent en wil je je boeken kopen? Gebruik dan deze link! https://www.indexbooks.nl/students.php?booklist=BL9003954&actie=showlist 

De korting wordt wel bij het einde van het bestelformulier toegevoegd.

Voor de eerstejaars is er een algemeen groot uitgiftemoment in de eerste week van het nieuwe academische jaar. Verder zijn de boeken op te halen bij Index Books Leiden.

Andere dingen nodig voor je studie? Kijk dan vooral op https://www.surfspot.nl/. Op deze website kun je veel kortingen krijgen op bijvoorbeeld laptops en andere benodigdheden, sommige dingen zijn zelfs gratis! 

Voor vragen kan je altijd contact opnemen met de Assessor Onderwijs via onderwijs@leidsebiologenclub.nl