Partners

De Leidse Biologen Club zou nooir zo’n breed scala aan leuke en leerzame activiteiten kunnen neerzetten zonder de steun van onze partnerorganisaties. Deze lopen uiteen van ecologische onderzoeksorganisaties en biotech start-ups tot Leidse kroegen en restaurants. We willen je vooral uitnodigen om een kijkje te nemen op de websites van onze sponsoren!

Café de Keyzer

CHDR

De Roze Beurs

Econsultancy

Hortus Botanicus Leiden

INDEX Books

Leids Universitair Fonds

Naturalis Biodiversity Center

Nederlands Instituut voor Biologie

Regelink Ecologie & Landschap

Sportcafé Vi-Kings

Rijk Zwaan

Viridis

Woo Ping

Partner worden

Al onze partners werken op een verschillende manier en daarom bieden wij verschillende mogelijkheden tot samenwerking aan. Ten eerste hebben wij een standaard promotiepakket om jouw organisatie onder de aandacht te brengen bij onze ruim 800 studentleden en reünisten. Dit betekent dat wij promotie kunnen maken via onze kanalen zoals onze social media, de weekmail of bij fysieke activiteiten.

Ook bieden wij maatsamenwerking aan. Dit wil zeggen dat de LBC een activiteit organiseert in samenwerking met jouw bedrijf/instelling. Denk hierbij aan excursies, pubquizzen, workshops of een bezoek aan jouw organisatie.

Uiteraard zullen wij samen met u in gesprek gaan om te kijken wat het beste past bij uw wensen en wat wij voor elkaar kunnen betekenen!

Nieuwsgierig wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Stuur vooral een mailtje naar extern@leidsebiologenclub.nl!