Vacatures: Almanakcommissie

De Almanakcommissie schrijft het jaarboek over het afgelopen collegejaar. Om dat volgend collegejaar weer mogelijk te maken, is de LBC op zoek naar biologen die de volgende functies op zich willen nemen:

  • Praeses: De voorzitter van de commissie. Deze leidt de vergaderingen en houdt in de gaten dat iedereen hun taken volbrengt. Ook ben je als Praeses het gezicht van de commissie, waardoor je soms namens de groep moet praten.
  • Ab Actis: De secretaris van de commissie. Als Ab Actis ben je verantwoordelijk voor het maken van de notulen tijdens vergaderingen en voor het bijhouden van de commissie e-mail.
  • Assessor Lay-out: Als assessor lay-out ben je bezig met hoe de bladzijden worden ingedeeld. Je houdt je bezig met hoe de teksten en afbeeldingen op de pagina’s terecht komen.
  • Assessor Design: Als assessor design ben je bezig met de uitstraling van de bladzijden. Je gaat over de combinering van kleuren, lettertypes en algehele stijl.
  • Assessor Nieuws: Als assessor nieuws werk je voornamelijk aan het nieuwsonderdeel van de almanak. Je maakt een overzicht van het nieuws per maand van het jaar waarover de almanak gaat.

Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar intern@leidsebiologenclub.nl en dan helpen we jou met het vinden van de perfecte rol.