Vacatures: Dies

De Dies-commissie organiseert in november de verjaardag van de Leidse Biologen Club. Om dat volgend collegejaar weer mogelijk te maken, is de LBC op zoek naar biologen die de volgende functies op zich willen nemen:

  • Praeses: De voorzitter van de commissie. Deze leidt de vergaderingen en houdt in de gaten dat iedereen hun taken volbrengt. Ook ben je als Praeses het gezicht van de commissie, waardoor je soms namens de groep moet praten.
  • Ab Actis: De secretaris van de commissie. Als Ab Actis ben je verantwoordelijk voor het maken van de notulen tijdens vergaderingen en voor het bijhouden van de commissie e-mail.
  • Quaestor: De penningmeester van de commissie. De Quaestor houdt de geldzaken van de commissie goed in de gaten om er zo voor te zorgen dat de commissie niet kopje onder gaat. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de commissie begroting en realisatie. Een buitenkansje om te leren hoe professionele boekhouding werkt!
  • Assessor Logistiek: Als assessor logistiek heb je de leidende rol in de logistieke taken binnen de commissie. Dit gaat over de draaiboeken opstellen voor de activiteiten, zorgen dat de benodigdheden meegenomen worden en contact hebben met de locatie van het gala.
  • Assessor Educatie: De assessor educatie gaat over de educatieve activiteit(en) in de Dies-week, meestal in de vorm van een symposium. Je zal de invulling van deze activiteit verzorgen en zo een academisch tintje geven aan de verjaardagsweek van de LBC.
  • Assessor Promo: De assessor promo gaat over de reclame van de commissie. Het maken van berichten voor in de WhatsApp-groepen, posters en informatieboekjes, het Instagram-account…

Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar intern@leidsebiologenclub.nl en dan helpen we jou met het vinden van de perfecte rol.