Vacatures: Introductiecommissie

De Introductiecommissie organiseert in september de introductieperiode voor de eerstejaarsstudenten biologie en bioinformatica. Om dat volgend collegejaar weer mogelijk te maken, is de LBC op zoek naar biologen die de volgende functies op zich willen nemen:
  • Praeses: De voorzitter van de commissie. Deze leidt de vergaderingen en houdt in de gaten dat iedereen hun taken volbrengt. Ook ben je als Praeses het gezicht van de commissie, waardoor je soms namens de groep moet praten.
  • Ab Actis: De secretaris van de commissie. Als Ab Actis ben je verantwoordelijk voor het maken van de notulen tijdens vergaderingen en voor het bijhouden van de commissie e-mail.
  • Quaestor: De penningmeester van de commissie. De Quaestor houdt de geldzaken van de commissie goed in de gaten om er zo voor te zorgen dat de commissie niet kopje onder gaat. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de commissie begroting en realisatie. Een buitenkansje om te leren hoe professionele boekhouding werkt!
  • Assessor Logistiek & Crew: Als assessor logistiek heb je de leidende rol in de logistieke taken binnen de commissie. Dit gaat over de draaiboeken opstellen voor de activiteiten, zorgen dat de benodigdheden meegenomen worden en contact hebben met de locatie van het weekend. Verder ben je ook de assessor crew en dus het voornaamste contactpunt voor de crewleden en stuur je ze ook aan waar ze moeten staan en wat ze moeten doen.
  • Assessor Mentor: Als assessor mentor ben je het contactpersoon voor de mentoren voor en tijdens de introductieperiode. Je zal de werving en sollicitaties van mentoren leiden. Tijdens de introductieperiode zal je informatie verschaffen aan de mentoren en hun begeleiden met vragen die ze tegen die periode hebben.
  • Assessor Promo: De assessor promo gaat over de reclame van de commissie. Het maken van berichten voor in de WhatsApp-groepen, posters en informatieboekjes, Instagram-account
Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar intern@leidsebiologenclub.nl en dan helpen we jou met het vinden van de perfecte rol.