Vacatures: Leidse Biologen Weekend

Ieder jaar organiseert de LBW een fantastisch weekendje weg vol spelletjes en festiviteiten. Om dat dit collegejaar weer mogelijk te maken, is de LBC op zoek naar biologen die de volgende functies op zich willen nemen:

  • Praeses: De voorzitter en het gezicht van de commissie. Deze leidt de vergaderingen en houdt in de gaten dat iedereen hun taken volbrengt.
  • Ab Actis: De secretaris van de commissie. Als Ab Actis ben je verantwoordelijk voor het maken van de notulen tijdens vergaderingen en voor het bijhouden van de e-mail.
  • Quaestor: De penningmeester van de commissie. De Quaestor houdt de geldzaken van de commissie goed in de gaten om er zo voor te zorgen dat de commissie niet kopje onder gaat. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de begroting en realisatie opstellen. Een buitenkansje om te leren hoe professionele boekhouding werkt!
  • Assessor Promotie: Wat is een activiteit zonder deelnemers? De Assessor Promotie heeft de leiding over de Instagram van de commissie en probeert met mooie promo mensen te enthousiasmeren om mee te doen.
  • Assessor Ouderejaars: De Assessoren Ouderejaars zijn twee ervaren LBC’ers die de commissie ondersteunen met raad en daad.

Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar intern@leidsebiologenclub.nl en dan helpen we jou met het vinden van de perfecte rol.