Vacatures: Quo Vadis

De Quo Vadis is een tiendaagse studiereis naar het buitenland. Om dat volgend collegejaar weer mogelijk te maken, is de LBC op zoek naar biologen die de volgende functies op zich willen nemen:

  • Praeses: De voorzitter van de commissie. Deze leidt de vergaderingen en houdt in de gaten dat iedereen hun taken volbrengt. Ook ben je als Praeses het gezicht van de commissie, waardoor je soms namens de groep moet praten.
  • Ab Actis: De secretaris van de commissie. Als Ab Actis ben je verantwoordelijk voor het maken van de notulen tijdens vergaderingen en voor het bijhouden van de commissie e-mail.
  • Quaestor: De penningmeester van de commissie. De Quaestor houdt de geldzaken van de commissie goed in de gaten om er zo voor te zorgen dat de commissie niet kopje onder gaat. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de commissie begroting en realisatie. Een buitenkansje om te leren hoe professionele boekhouding werkt!
  • Assessor Accommodatie: Deze Assessor gaat over het uitzoeken van hotels, hostels en andersoortige overnachtingslocaties. Bij aankomst zorgt de assessor voor het inchecken van de leden.
  • Assessor Educatie: Als Assessor Educatie ben je verantwoordelijk voor het regelen van leerzame activiteiten tijdens de reis: bezoeken aan bedrijven, universiteiten, musea, dierentuinen…
  • Assessor PR: Maakt de reclame voor de reis. De Assessor PR heeft de leiding over de Instagram van de commissie en probeert met mooie promo mensen te enthousiasmeren om mee te gaan op de reis. Verder ga je ook over het reisboekje dat wordt gemaakt voor de reis.

Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar intern@leidsebiologenclub.nl en dan helpen we jou met het vinden van de perfecte rol.