Vacatures: Sacculina

Ieder jaar organiseert Sacculina een aantal leuke activiteiten voor liefhebbers van flora, fauna en fungi. Om dat volgend collegejaar weer mogelijk te maken, is de LBC op zoek naar biologen die de volgende functies op zich willen nemen:

  • Praeses: De voorzitter en het gezicht van de commissie. Deze leidt de vergaderingen en houdt in de gaten dat iedereen hun taken volbrengt.
  • Ab Actis: De secretaris van de commissie. Als Ab Actis ben je verantwoordelijk voor het maken van de notulen tijdens vergaderingen en voor het bijhouden van de e-mail.
  • Quaestor: De penningmeester van de commissie. De Quaestor houdt de geldzaken van de commissie goed in de gaten om er zo voor te zorgen dat de commissie niet kopje onder gaat. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de begroting en realisatie opstellen. Een buitenkansje om te leren hoe professionele boekhouding werkt!
  • Assessor Logistiek: Als Assessor Logistiek heb je de leidende rol over de logistieke taken. Denk aan draaiboeken, lijstjes met benodigdheden en contact opnemen met de locatie van het Sacculinaweekend.
  • Assessor Promotie: Maakt de reclame voor de activiteiten. De Assessor PR heeft de leiding over de Instagram van de commissie en probeert met mooie promo mensen te enthousiasmeren om mee te doen.
  • Assessor Assessor: Nee, je ziet niet dubbel. Als Assessor Assessor ben je het manusje-van-alles binnen de commissie. Waar anderen een vast pakket hebben, springt de Assessor Assessor bij waar nodig en ben je precies dat extra zetje dat de commissie nodig heeft!

Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar intern@leidsebiologenclub.nl en dan helpen we jou met het vinden van de perfecte rol.