Vacatures: SympoCie

SympoCie organiseert ieder jaar vijf fascinerende lezingen. Om dat volgend collegejaar weer mogelijk te maken, is de LBC op zoek naar biologen die volgende functies op zich willen nemen:

  • Praeses: De voorzitter van de commissie. Deze leidt de vergaderingen en houdt in de gaten dat iedereen hun taken volbrengt. Ook ben je als Praeses het gezicht van de commissie, waardoor je soms namens de groep moet praten.
  • Ab Actis: De secretaris van de commissie. Als Ab Actis ben je verantwoordelijk voor het maken van de notulen tijdens vergaderingen en voor het bijhouden van de commissie e-mail.
  • Quaestor: De penningmeester van de commissie. De Quaestor houdt de geldzaken van de commissie goed in de gaten om er zo voor te zorgen dat de commissie niet kopje onder gaat. Verder ben je ook verantwoordelijk voor de commissie begroting en realisatie. Een buitenkansje om te leren hoe professionele boekhouding werkt!
  • Assessor Logistiek: Deze Assessor maakt de draaiboeken voor symposia, zodat deze soepel verlopen en iedereen weet waar en wanneer ze moeten zijn.
  • Assessor Programmering: De Assessor die de sprekers voor de symposia regelt. Je zal vanuit de commissie contact opzoeken met verschillende potentiële sprekers en proberen deze binnen te halen om te spreken op de symposia.
  • Assessor Promotie: Wat is een spreker zonder publiek? De Assessor Promotie heeft de leiding over de Instagram van de commissie en probeert met mooie promo mensen te enthousiasmeren om naar de symposia te komen.

Enthousiast? Stuur dan een mailtje naar intern@leidsebiologenclub.nl en dan helpen we jou met het vinden van de perfecte rol.